Cordyceps Extrakt extra strong-Superionherbs
search
  • Cordyceps Extrakt extra strong-Superionherbs

Cordyceps Extrakt extra strong (Superionherbs)

40,00 € S DPH
Doba dodania 3-5 dní
Množstvo

1 ks

 

Používame zabezpečený prenos TLS

 

Doprava - využívame služby DPD

  Platba online kartou, bank.prevodom, dobierkou

Na prevádzke v hotovosti, aj kartou

Cordyceps – extrakt s obsahom

40% polysacharidov a 15% manitolu

Balenie: 90 toboliek x 500 mg, čistá hm. extraktu 45g 1 tobolka obsahuje Cordyceps sinensis, Húsenica čínska 500mg 100% čistý extraktneobsahuje plnidlá ani konzervačné látky Používame rastlinné tobolky - vhodné pre vegetariánov a veganov

(Balenie vystačí na 3 mesiace užívania)


Užívanie: Najlepšie ráno a večer na lačno 1-2 tobolky, zapiť vlažnou alebo teplou tekutinou.

Upozornenie
Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie.
NIe je určené pre deti do 3 rokov.
Uchovávajte mimo dosahu detí.
Neslúži ako náhrada pestrej stravy.
Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C.

VLASTNOSTI PRODUKTU
  • 100% Cordyceps sinensis Extrakt
  • bez prídavných látok, konzervantov
  • vysoký obsah účinných látok viac ako 40% polysacharidov a 15% manitolu

Špeciálnou metódou dvojitej extrakcie získaný výťažok z mycélia Cordycepsu CS-4

Cordyceps sa skladá nielen z huby (predstavujúcej rastlinnú ríšu), ale i z larvy (predstavujúcej živočíšnu ríšu), čiže preložené do dnešného jazyka: 2 v 1. Vďaka tomu tak môže účinne posilovať nielen YANG, ale aj YIN a obzvlášť obličkovú esenciu Jing, čo je tá najdôležitejšia časť našeho organizmu zodpovedajúca za stav tela, ducha a mysle. Obličková esencia Jing je obrazne povedané vosk na našej sviečke života, ktorý postupne ale nezadržateľne ubúda a vyčerpáva sa. V tradičnej čínskej medicíne nie je veľa produktov, ktoré doplňujú a rozhojňujú esenciu obličiek Jing a zároveň neoslabujú iné orgány a cordyceps toto splňuje. Je teda vhodný pre organizmus vyčerpaný buď chorobami a látkami alebo fyzickou či duševnou prácou. Taktiež je vhodný pre zdravého človeka k udržovaniu zdravia a to nielen v otázke kvantity (dlhovekosti) ale hlavne jeho kvality.

Cordyceps je tak považovaný za najlepšie tonikum pre esenciu Jing. Cordyceps posilňuje telo i myseľ na fundamentálnej úrovni. Hovorí sa, že je schopný zvyšovať základnú životnú silu, ktorá je potrebná pre fungovanie všetkých orgánov. Pretože obsahuje Yinovú i Yangovú zložku, môže byť užívaný na rozdiel od väčšiny blahodárných rastlín dlhodobo. Doplňuje Yinovú časť esencie Jing a tým obnovuje energiu, ktorá bola vyčerpaná v dôsledku zvýšenej fyzickej námahy, adaptáciou na stresovú záťaž alebo starobou. Cordyceps je v čínskej medicíne primárnou substanciou používanou ako tonikum pre potreby rekonvalescencie.

001569
1 ks
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.