Proteín konopný vegán 50% Raw bezl. 300g BIO (HEALTH LINK)
search
  • Proteín konopný vegán 50% Raw bezl. 300g BIO (HEALTH LINK)

Konopný proteín vegán 50% Raw bezl. 300g BIO (HEALTH LINK)

7,20 € S DPH
Doba dodania 3-5 dní
Množstvo

1 ks

 

Používame zabezpečený prenos TLS

 

Doprava - využívame služby DPD

  Platba online kartou, bank.prevodom, dobierkou

Na prevádzke v hotovosti, aj kartou

Zloženie: 100% BIO RAW proteín z lúpaných konopných semienok.

Prášok z lúpaných konopných semienok v BIO kvalite s vysokým obsahom bielkovín (50 %) a vlákniny.

Použitie: Rozmiešajte 30 g prášku (3 polievkové lyžice) v 250 ml vody, mlieka alebo iného nápoja. Prášok je vhodný aj na prípravu rôznych ďalších proteínových nápojov podľa vašej chuti. Môžete ho pridať do dezertov, kaší, smoothies alebo müsli. Nezahrievajte nad 40 °C, aby si prášok zachoval svoje nutričné ​​hodnoty.

S vysokým obsahom bielkovín a vlákniny. Zdroj mangánu, železa, zinku a omega-3 mastných kyselín.

Náš BIO RAW proteín z konopných semienok obsahuje všetky esenciálne aminokyseliny. Vyniká vysokým podielom bielkovín, ktoré prispievajú k udržaniu normálneho stavu kostí ak udržaniu a rastu svalovej hmoty. Je významný pre obsah minerálnych látok. Je zdrojom omega-3 mastných kyselín, mangánu, železa a zinku. Mangán a zinok prispieva k normálnemu stavu kostí ak ochrane buniek pred oxidatívnym stresom. Železo prispieva k normálnej tvorbe červených krviniek ak normálnej funkcii imunitného systému.

Zdravotné tvrdenia (NARIADENIE KOMISIE (EÚ) č. 432/2012):

Mangán prispieva k normálnemu energetickému metabolizmu, k udržaniu normálneho stavu kostí, k normálnej tvorbe spojivových tkanív a k ochrane buniek pred oxidatívnym stresom.

Železo prispieva k normálnej tvorbe červených krviniek a hemoglobínu, k normálnemu prenosu kyslíka v tele, k normálnej funkcii imunitného systému a energetického metabolizmu.

Zinok prispieva k normálnemu metabolizmu kyselín, zásad a sacharidov. Prispieva k normálnym rozpoznávacím funkciám, k normálnej syntéze DNA, k normálnej plodnosti a reprodukcii, k normálnemu metabolizmu makroživín, mastných kyselín a vitamínu A. Prispieva k normálnej syntéze bielkovín, k udržaniu normálneho stavu kostí, vlasov, pokožky a nechtov. Prispieva k udržaniu normálnej hladiny testosterónu v krvi. Prispieva k udržaniu normálneho stavu zraku. Prispieva k normálnej funkcii imunitného systému. Prispieva k ochrane buniek pred oxidatívnym stresom. Podieľa sa na procese delenia buniek.

Bielkoviny prispievajú k udržaniu svalovej hmoty a normálneho stavu kostí.

Kyselina alfa-linolénová (ALA) prispieva k udržaniu normálnej hladiny cholesterolu v krvi. Priaznivý účinok sa dosiahne pri prívode 2 g ALA denne.

Výrobca: Health Link

001856
1 ks
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.