• Nové
Pečený čaj z rakytníka 200g (SEVAC)
search
  • Pečený čaj z rakytníka 200g (SEVAC)

Pečený čaj z rakytníka 200g (SEVAC)

3,90 € S DPH

(19,50 € kg)

Doba dodania 3-5 dní
Množstvo

4 položky

 

Používame zabezpečený prenos TLS

 

Doprava - využívame služby DPD

  Platba online kartou, bank.prevodom, dobierkou

Na prevádzke v hotovosti, aj kartou

Zloženie: cukor, BIO rakytníkové bobuľky, tmavé plody moruše, jahody, slivky, ríbezle červené a čierne, plody muchovníka, korenie (klinček, škorica, badián)

Uskladnenie: Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Po otvorení uchovajte v chladničke.

Balenie: 200g

Výrobca: Sevak star s.r.o.

Tmavé plody moruše, jahody, slivky, červené i čierne ríbezle, plody muchovníka a samozrejme náš BIO rakytník - to všetko sme zmiešali s korením a pripravili pre vás lahodný pečený čaj. V zime ho stačí zaliať horúcou vodou a máte pripravený skvelý nápoj na zahriatie. Horúce letné dni nabáda k príprave chutného osvieženia, kedy k čajovej zmesi zmiešanej s vodou pridáte kocky ľadu.

Rakytník rešetliakový (Hippophae rhamnoides) je ovocie bohaté na kombináciu vitamínov, antioxidantov, stopových prvkov, oleja, nenasýtených mastných kyselín a biologicky aktívnych látok. Kríky alebo malé stromy najskôr krášli žltkasté kvety, ktoré na jeseň dozrejú do žiariacich oranžových bobuliek. Tieto guličky plné slnka sú doslova nabité vitamínom C.

Barevné plody morušovníku - Moruše (Morus) - mohou mít různé zbarvení, nejčastěji jsou černé, červené nebo bílé. Všechny druhy obsahují hodně vitaminu C a železa. Jsou proto velmi vhodné jako doplněk stravy pro lidi s anémií. Kromě toho v sobě ukrývají vitamin K, který umožňuje srážení krve a zabraňuje krvácení.

Jahody, rybíz i švestky jsou téměř typickou okrasou a plodinou na české zahrádce. Ačkoliv každý plod vypadá jinak, roste jinak, přece mají jedno společné - všechny jsou chutné a obsahují vitamin C.

Stejně tak muchovník (Amelanchier). Jeho 5 - 15 mm velké plody se barví od červené přes fialovou až po téměř černou barvu. Vitamin C, B2 a zdraví prospěšné minerály ho řadí k doplňkům stravy, které je možné podávat při onkologických onemocněních, podporují odolnost organismu a působí preventivně proti žaludečním chorobám.

002276
4 položky

Tabuľka dát

Čaje a kávoviny
Rakytníkové
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.