• Nové
Patchouli 400ml BIO olejový parfum do prania Loto e (Horomia)
search
  • Patchouli 400ml BIO olejový parfum do prania Loto e (Horomia)

Patchouli 400ml BIO olejový parfum do prania Loto e (Horomia)

23,90 € S DPH
Doba dodania 3-5 dní
Množstvo

1 ks

 

Používame zabezpečený prenos TLS

 

Doprava - využívame služby PACKETY

  Platba online kartou, bank.prevodom, dobierkou

Na prevádzke v hotovosti, aj kartou

Hlava: cyklámen, magnólia, biela ľalia

SRDCE: lotosový kvet, heliotrop, kamélia

DOLNÁ ČASŤ: pačuli, pižmo, cédrové drevo

 

Spôsobuje podráždenie pokožky. Môže spôsobiť alergickú kožnú reakciu. Spôsobuje vážne podráždenie očí. Toxický pre vodné organizmy s dlhodobými účinkami.

Ak je potrebná lekárska pomoc, majte po ruke obal alebo etiketu výrobku. Uchovávajte mimo dosahu detí. Neuvoľňujte do životného prostredia. PRI ZASIAHNUTÍ OČÍ: Opatrne niekoľko minút vyplachujte vodou. Odstráňte kontaktné šošovky, ak sú prítomné a je to ľahko vykonateľné. Pokračujte vo vyplachovaní. Ak podráždenie očí pretrváva, vyhľadajte lekára. V prípade podráždenia pokožky alebo vyrážky: Vyhľadajte lekára.

OBSAHUJE: 4-terc-butylcyklohexylacetát, hexylcinnamal, citronellol, kumarín, cyklámenový aldehyd, geraniol, linalool, metylundekanal, mayol, trans-netol, undecylenal. Môže spôsobiť alergickú reakciu.

Nová rada vôní na pranie HOROMIA I'M GREEN je udržateľná, šetrná k životnému prostrediu a recyklovateľná.

 

Je vyjadrením lásky a rešpektu k planéte a životnému prostrediu, hmatateľným záväzkom v každodennom živote každého z nás.

Táto nová rada BIO olejových parfumov do prania  je dostupná vo veľkostiach 400 ml a je vyrobená z ľahko biologicky odbúrateľných, ekologických surovín.

Charakteristickým znakom je fľaša vyrobená zo zeleného PE, polyetylénu na biologickej báze získaného z cukrovej trstiny, ktorý má rovnaké vlastnosti ako tradičný PE a je 100 % recyklovateľný. Použitie cukrovej trstiny, ktorá počas svojho životného cyklu zachytáva a ukladá CO2, umožňuje nielen nižšiu spotrebu neobnoviteľných zdrojov, ale prispieva aj k zníženiu emisií skleníkových plynov.

002076
1 ks

Tabuľka dát

Drogeria
Parfum do prania
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.