• Nové
Kombucha medovka BIO 2L (Country Life)
search
  • Kombucha medovka BIO 2L (Country Life)

Kombucha medovka BIO 2L (Country Life)

4,50 € S DPH

(2,00 € l)

Doba dodania 3-5 dní
Množstvo

1 ks

 

Používame zabezpečený prenos TLS

 

Doprava - využívame služby DPD

  Platba online kartou, bank.prevodom, dobierkou

Na prevádzke v hotovosti, aj kartou

Zloženie: Nálev zo zeleného čaju a medovky 92% (pitná voda, zelený čaj *, medovka *), trstinový cukor *, kvasinkové kultúry, baktérie mliečneho a octového kvasenia. * Produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva

Kombucha bancha s príchuťou medovky je vyrábaná z čajovej huby kombucha. Nápoj chutí podobne ako jablkový mušt. Je veľmi osviežujúci.

Kombucha sa hovorí hube pochádzajúce z východnej Ázie. Nejedná sa o bežnú hubu, ako ju poznáme, ale o symbiotický útvar tvorený niekoľkými druhmi kvasiniek a baktérií. Má tvar plochého gumovitého světlešedého alebo hnedého lievance. V Japonsku bola Kombucha známa už 400 rokov po Kristovi. V starej Číne sa ctila čajová huba ako božský dar. V priebehu storočí putoval prírodný osviežujúci nápoj z kombuchy cez Japonsko a Rusko až do Európy.

Tento produkt ocenia predovšetkým spotrebitelia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia. Biopotraviny vždy prechádza systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie.

Výživové údaje na 100 ml

Energetická hodnota 77 kJ / 19 kcal

tuky:

0,0 g

z toho nasýtené mastné kyseliny:

0,0 g

sacharidy:

4,6 g

z toho cukry:

4,6 g

bielkoviny:

0,0 g

soľ:

0,0 g

002099
1 ks

Tabuľka dát

Šťávy a nápoje
Kombucha
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.