• Na dotaz
Phyto Coffee Rozchodnica 100g (salvia)
search
  • Phyto Coffee Rozchodnica 100g (salvia)

Phyto Coffee Rozchodnica 100 g (salvia)

9,90 € S DPH
Množstvo
Na dotaz

 

Používame zabezpečený prenos TLS

 

Doprava - využívame služby DPD

  Platba online kartou, bank.prevodom, dobierkou

Na prevádzke v hotovosti, aj kartou

Zloženie: pražená čakanka, instantná čakanka, Rhodiola rosea štandardizovaný extrakt (rosavin, salidrosid). Odporúčaná denná dávka obsahuje 3,75 mg rosavinu, 11,25 mg salidrosidu.

Phyto Coffee je zmes rozpustnej čakanky a funkčnej dávky štandardizovaného extraktu rozchodnice ružovej. Pripravený nápoj je chutnou bezkofeínovou alternatívou kávy obohatenou o účinky rozchodnice ružovej.

Rozchodnica ružová je známa ako adaptogén a antioxidant. Priaznivo pôsobí na nervový systém, znižuje pocity únavy a stresu. Podporuje kognitívnu a duševnú výkonnosť. Má priaznivé účinky na krvný obeh a prispieva k dobrému okysličovaniu.

Odporúčané dávkovanie a spôsob prípravy: Vrchovatú čajovú lyžičku zmesi (4 g) zalejeme 250 ml vriacej vody a necháme vychladnúť na teplotu vhodnú na pitie. Pijeme 2× denne. Nápoj je možné dochutiť cukrom a mliekom. Z Phyto Coffee je možné pripraviť v pákovom kávovare aj nápoj na spôsob espressa.

Upozornenie: Neslúži ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Ukladajte na bezpečnom mieste mimo dosahu detí. Skladujte v tme a suchu.

001545

Tabuľka dát

Čaje a kávoviny
Kávoviny
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.